Friday, January 30, 2009

ChiNiEs NeW YeAr....!

(JUMAAT)....Arini plak,member masa kat STAF,pekan dulu,Liena Mudakir,mai umah.Dia mai ngan husband dia,mmg dh lama gler x jumpa liena,last masa sesama membujang dok kat kuantan dulu.Pastu arini lah plak baru jumpa.Liena mai dari kelantan,sampai umah aku dlm kul 2 pm,pas mkn tghari(aku msk tau!),lepak2 tgk tv kat umah jer sambil2 borak,ptg,pas semayang asar,aku bwk liena p pekena ice blended kat Bites,kedai kak min,hohoho.....Mlm nie Liena stay umah aku,esok baru dia balik ke Pahang....Mmg rindu gler kat memember kamcing Sari,Wari,Tahirah,Addoh,Anna,Yatie.....1996 in memory.....

ieda with liena

Liena with husben
(RABU)....Arini kak rose n family balik KL...huhuhuhu.sedih nyer...rasa cam x sabo jerk nak tunggu kak rose n family pindah dok kat dungun...


(SELASA)....Sekonon2nye nak lepak kat umah jer lah arini,tup tup,kul 10 am abg awie mai umah ajak p sekayu plak...Katanya anak2 buah bengang coz semalam su pegi x bwk diaorg sekali,haha,unplanning ma.So nyer,terkelam kabut lah aku ngan kak rose memasak lauk pauk utk dijadikan juadah.cam lipas kudung jerk..hehehe...kul 11 am,semuanya bereh.Bertolak la dr dungun,x singgah pun kat kg coz semalam kan dh balik,so nyer,terus jer lah ke sekayu.Adib adalah org yg paling gumbira.sampai kat sekayu dlm jam 2 pm,semayang zohor,makan dan mandi....Arini aku x lepaskan peluang,bersama2 ngan kak rose dh siap bwk baju spare semata2 nak mandi air terjun,semalam dtg x dpt mandi,hari nie lepaskan gian.....kat bawah nie gambo2 utk hari ke 2 kat sekayu.....

Adib dgn bola2nye...

Text Color

Angah G-Joe n amir

Mesra...kak rose n abg awie...amirul

Sweet Memory

(ISNIN)....Sesibuknya org2 cina merayakan Tahun Baru Cina,aku pun turut sibuk jugak,pg nie past bekfast,tinggal lah Kak Rose n the geng kat umah coz awie ajak balik kg dia....aiman x kisah,follow jer...sampai kat kg dh tghari,rupanya Mak Ngah,Che De,Mok Long,Che Ngah n Su Da tgh bersiap2 nak berkelah kat sekayu,wah...syok jgk joint coz dh lama bebeno x g sekayu.Mmg indah,x ku sangka,Taman Pertanian Sekayu amat cantik utk dikunjungi.Moh la anda semua....kat bwh nie aksi2 semasa disana.....



Replika 4" ahlan wasahlan "

Cantikkan tempat nie..hehe


Mula menjamu juadah..hoho


Adib merengek2 ajak abah mandi kolam

Muka org tgh tension...


Syoknyer adib mandi



Adib with his cousin

1 comment:

  1. salam....kali pertama melawat blog anda..nice blog!

    ReplyDelete